Kroatien – Zadar

För ett år sen, den 31 mars 2018 var det äntligen dags för att överraska min man med en resa till Kroatien, som jag lyckades hålla hemlig i flera månader. Han fyllde 30 år den 1 april förra året, så jag ville verkligen överraska honom ordentligt. Jag var tvungen att dra en liten vit lögn om att vi skulle till Stockholm över dagen, men det han inte visste var att jag dagen innan hade smygpackat hans resväska och förberett allt för några dagar i Zadar.. bara han och jag <3

När vi kom till Örebro sa jag att vi hade god tid på oss, så vi kunde gå in en sväng på Marieberg. I efterhand berättade han att han inte var superimponerad av att gå till Gina Tricot i födelsedagspresent, haha! På parkeringen när det äntligen var dags att fortsätta vår tripp fick Christoffer en rebus på ett papper. Svaret blev ”Bara du och jag i Kroatien”. Jag filmade när han löste rebusen, så himla roligt att se tillbaka på.

Väl i Kroatien fick vi möta våren och uppleva allt från stängda affärer över påsk till Nationalparken Krka med gigantiska vattenfall. Så tacksam för att min mamma och pappa tog hand om barnen, så vi kunde komma iväg själva <3

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    YOU MIGHT ALSO LIKE

    READ MORE