Studenten 2019

Vi är redan inne i april och studenten närmar sig med stormsteg. Tar du studenten eller känner du någon som gör det? I mitten av maj, i kvällssolen är det superfint att fotografera. Äppelträden blommar och gräset är äntligen grönt igen. Det är flera som redan har bokat, vilket är så himla roligt. Jag kommer att ha begränsat med tider, eftersom bröllopssäsongen drar i gång i maj med. I år har jag valt att köra ”kom 2 betala för 1” och rekvisita som t.ex. rökbomber, alkoholfri skumpa och ballonger ingår i fotograferingen. Skicka ett mejl till mig om ni önskar att få mer information. Här kommer ett gäng bilder från förra året när jag fotograferade Madeleine och Tyra <3

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    YOU MIGHT ALSO LIKE

    READ MORE