Sainabou & Johan – Hedenlunda Slott i Flen 190511

11 maj 2019 var det dags för årets första bröllop, som ägde rum utanför Flen på Hedenlunda Slott. Vädret var med brudparet och en utomhusvigsel kunde äga rum utanför slottet i deras fantastiska miljö. Jag var med brudparet under 6 timmar för både foto och highlight-film, så himla roligt att filma med. Är ni nyfikna på att se den kan ni klicka på denna länk: https://www.youtube.com/watch?v=unGTb14hZXM&t=10s

Förberedelser där den äldsta generationen fick hjälpa till med slipsknut, bruden hade 8 fantastiska tärnor, utomhusvigsel under en magiska båge, rökbomber och mycket mer. Tack för att jag fick föreviga er stora dag!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    YOU MIGHT ALSO LIKE

    READ MORE