Alexandra & Robin – Wenngarn Slott i Sigtuna 190525

Två fantastiska slottsbröllop i maj, vilken lycka. Den 25 maj 2019 var det dags att föreviga Alexandra och Robins bröllopsdag. 8 timmar var planerat och vi hann med allt från förberedelser till ett par timmar in på middagen. Det finns ett superfint orangeri vid slottet som brudparet gjorde i ordning sig i tillsammans med marskalkar och tärnor.. men brudparet valde att inte vistas i samma rum, eftersom vi planerat in en First Look. Jag kan verkligen rekommendera att ni väljer ut en plats för förberedelser med bra ljusinsläpp, bilderna blir sååå mycket finare då.

Vigseln ägde rum i Haga Kyrka som ligger cirka 5 minuter boret med bil. En rosa liten kyrka, supermysig! Där fick jag även träffa brudparets videograf och bröllopskoordinator för första gången. Älskar att träffa kollegor i branschen! Anki på
https://www.weddingbymoalee.se/ är supertrevlig och grym på sitt jobb, kika in hennes hemsida om ni funderat på att anlita en bröllopskoordinator. Gleb är videograf och hans filmer hittar ni här:
http://www.fokusnorr.se/category/brollopsvideo/

Tack för en superfin dag Alexandra och Robin, önskar er all lycka!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    YOU MIGHT ALSO LIKE

    READ MORE