Jenifer & Johan – Visby på Gotland 190601

I skrivande stund har det gått 10 dagar sen jag fick äran att vara med och föreviga Jenifer och Johans stora dag. Och jag hittar fortfarande inte tillräckligt med ord för att beskriva hur magiskt det var. I maj 2018 var jag på workshop på Gotland och efter det drömde jag om att fota ett bröllop där. Hur glad tror ni att jag blev i augusti 2018 när jag öppnar mejlkorgen och ser förfrågan om att fota 12 timmar i Visby 1 juni 2019? ♥

Miljöerna är heeelt magiska! Vi fotade porträtt på så många fina platser. Vid ringmuren, utanför Visby Domkyrka (som även vigseln var i), på en sommaräng vid kvarnar med havet i horisonten, Fridhem Strand som är en vit stenstrand, Högklint hann vi med och såklart golden hour. MAGISKT!

Det finaste av allt var att Jenifer och Johan bjöd in mig i deras kärlek. Jag fick se kärlek som jag tidigare aldrig sett och mina tårar rann många gånger under dessa 12 timmar. Jag kommer aldrig glömma när Johan läste upp ett handskrivet brev från Jenifer.. de satt på en sommaräng, i sin egen lilla bubbla medan jag och videografen fångade alla känslor. TACK för att ni valde mig!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

    YOU MIGHT ALSO LIKE

    READ MORE