Sara Lyckeqvist

Jag är en glad och småtokig tvåbarnsmamma på 34 år som bor i Karlskoga med min man Christoffer och våra pojkar Liam och Melker. Jag har alltid varit en känslomänniska som har lätt till både tårar och skratt. Att fånga känslor på bild är något jag hela tiden strävar efter, det är just dom ögonblicken som jag vill frysa för att ni ska kunna se tillbaka på hela livet. Jag vill fotografera dig/er, precis som du/ni är!

FOTAR

BRÖLLOP OCH FAMILJ

När jag var yngre hängde jag i volleybollhallen många timmar varje vecka, i ca 12 års tid. Under hösten 2019 började jag träna volleyboll igen, efter många års uppehåll. Jag blev fast och ännu en dröm började växa i mig, jag ville så mycket mer än att bara träna. Från och med januari 2020 kommer ni att kunna se mig spela i A-laget för Degerfors Volley Orion. Jag är så glad och tacksam för den här chansen jag fått!

 

Att resa är ett annat stort intresse (trots min hemska flygrädsla) och det behöver inte bara vara utomlands. Jag har blivit mer och mer nyfiken på att se nya platser även i Sverige, så ett mål jag har för i år är att börja prioritera resa och äventyr. Husrenovering har varit högst upp på listan senaste åren, men nu vill jag ut och upptäcka världen med min familj.

sara Lyckeqvist Fotografi

"JAG FICK NYS OM SARA VIA EN KOMPIS, JAG SÅG HENNES FANTASTISKA BILDER PÅ INSTAGRAM OCH TOG DÅ KONTAKT MED HENNE! EN TREVLIG TJEJ MED ETT PROFFSIGT BEMÖTANDE! DET KÄNDES ALDRIG OBEKVÄMT FRAMFÖR KAMERAN, DET VAR BARA SÅ ROLIGT. SARA FÅNGAR VERKLIGEN DET DÄR SPECIELLA ÖGONBLICKET! HON VAR OCKSÅ LYHÖRD PÅ DET VI ÖNSKADE MED VÅRA BILDER! VI ÄR SÅ NÖJDA MED BILDERNA, HELT FANTASTISKA! VET INTE VART JAG SKA FÅ PLATS MED ALLA, SVÅRT ATT VÄLJA VILKA SOM SKA FÖRSTORAS OCH DET ÄR ETT BRA BETYG! TACK! KRAM ALICE, HANNA & JOHAN"

kontakta mig

Har du frågor, funderingar eller vill boka en fotografering är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här under. Jag ser fram emot ditt mejl och jag kommer svara så snabbt jag kan. Ha en fin dag, så hörs vi snart!

 

073 701 67 40

saralyckeqvistfoto@gmail.com

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.