Sara Lyckeqvist

Bröllopsfotograf och familjefotograf som utgår från Karlskoga

Jag är en glad och småtokig tvåbarnsmamma på 30 år som bor i Karlskoga med min man Christoffer och våra pojkar Liam och Melker.  Jag har alltid varit en känslomänniska som har lätt till både tårar och skratt. Att fånga känslor på bild är något jag hela tiden strävar efter, det är just dom ögonblicken som jag vill frysa för att ni ska kunna se tillbaka på hela livet. Jag vill fotografera dig/er, precis som du/ni är! 

Många tycker att jag är lite knasig för att jag inte dricker kaffe, fast att jag är utbildad barista (haha). Tar hellre en kopp te någon gång ibland och mitt stora beroende är istället smågodis. Jag älskar choklad och smågodis! När jag var yngre tränade jag volleyboll och intresset finns kvar än idag. Tiden för att spela seriöst finns tyvärr inte, men jag åker mer än gärna ner till stranden på sommaren för att spela beachvolleyboll och/eller ligga på stranden för att njuta av solen. 

Jag brukar iallafall få till ett par pass i veckan i vårt hemmagym som vi har i källaren. Jag tycker om att kunna träna när jag vill och att slippa åka hemifrån är extra plus. Nu under våren och sommaren hoppas jag att motivationen för några löprundor finns med.

Att resa är bland det bästa jag vet och det behöver inte bara vara utomlands. Jag har blivit mer och mer nyfiken på att se nya platser, så ett mål jag har för i år är att börja prioritera resa och äventyr. Husrenovering har varit högst upp på listan senaste 2-3 åren, men nu vill jag ut och upptäcka världen med min familj.

 

“Det kändes aldrig obekvämt framför kameran, det var bara så roligt”

"Jag fick nys om Sara via en kompis, jag såg hennes fantastiska bilder på Instagram och tog då kontakt med henne! En trevlig tjej med ett proffsigt bemötande! Det kändes aldrig obekvämt framför kameran, det var bara så roligt. Sara fångar verkligen det där speciella ögonblicket! Hon var också lyhörd på det vi önskade med våra bilder! Vi är så nöjda med bilderna, helt fantastiska! Vet inte vart jag ska få plats med alla, svårt att välja vilka som ska förstoras och det är ett bra betyg! Tack! Kram Alice, Hanna & Johan"
Sara lyckeqvist Fotografi

sara lyckeqvist fotografi

Bröllopsfotograf och familjefotograf som bor i Karlskoga, men reser mer än gärna för att föreviga era fina ögonblick. Lyckeqvist Fotografi är godkänd för F-skatt.