BRÖLLOPS-

FOTOGRAFERING

Varmt välkomna hit och stort grattis, ni har en fantastisk tid framför er! Jag heter Sara Lyckeqvist och utgår från Karlskoga, men jag reser mer än gärna för att föreviga er stora dag. Jag älskar det naturliga ljuset och att fånga era känslor på bild. Det kan vara allt från pirret i magen innan vigseln, kärleken mellan er två, någon som torkar sina tårar i kyrkan till den varma kramen med en nära anhörig efter vigseln. Jag kan inte sluta le när jag tänker på alla känslor som strömmar igenom er (och mig) under er bröllopsdag och därför är jag lite extra förälskad i att få följa med fler timmar under dagen för att fotografera er kärleksberättelse.

“VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA”

 

 

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag är en känslomänniska som garanterat kommer att skratta och gråta tillsammans med er. Vid bokning är det viktigt för mig att ni gillar min bildstil, för då vet ni vad ni har att förvänta er av mig. Jag fryser era fantastiska ögonblick och dessa kommer följa med er hela livet.

 

 

Kika in min på min blogg för att se utvalda kärleksberättelser från tidigare bröllop jag fått äran att föreviga!

 

sara Lyckeqvist Fotografi

"SARA TOG TILL SIG VÅRA ÖNSKEMÅL & JOBBADE HELT UTIFRÅN DEM, PROFFSIGT, LÄTTSAMT & BUSIGT! VI HADE INTE EN ENDA TRÅKIG SEKUND FRAMFÖR KAMERAN OCH DET VAR HELT HENNES FÖRTJÄNST. HON HAR FÅNGAT DE MEST KÄNSLOSAMMA ÖGONBLICKEN FRÅN VÅR STORA DAG & FÖREVIGAT DEM PÅ ETT SÄTT VI INTE TRODDE VAR MÖJLIGT! VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA! TACK SARA FÖR ATT DU GETT OSS MÖJLIGHETEN ATT ALLTID MINNAS VÅR BRÖLLOPSDAG PÅ DET ALLRA FINASTE SÄTTET VI NÅGONSIN KUNNAT ÖNSKA OSS! VI KOMMER ALLTID VARA DIG EVIGT TACKSAM! <3 MASSA KRAMAR IZABELLA & FABIAN"

bröllopspaket

30 000 SEK

10 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 500 BEARBETADE BILDER

23 000 SEK

7 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 350 BEARBETADE BILDER

16 000 SEK

4 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 200 BEARBETADE BILDER

vad ingår?

I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET

- Resa inom Sverige ingår numera i mina bröllopspaket.

 

- Ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära.

 

- Bilderna levereras på ett fint USB-minne inom 4 veckor efter er stora dag. Både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

 

- 20 stycken printar i 10x15 cm väljs ut av mig och levereras tillsammans med USB-minnet.

LÄGG TILL EN HIGHLIGHT-FILM

Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick från er dag tillsammans med passande musik.

 

Från 4000 sek

är jag ledig?

 

2019

Fullbokad: maj, juni, juli, augusti

 

2020

Tar emot bokningar

VANLIGA FUNDERINGAR

BETALNING

 

För att boka upp ert datum skriver vi ett bröllopskontrakt och en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet ska betalas inom 5 dagar efter kontrakt skrivning. Resterande belopp betalas senast 1 månad innan er stora dag.

 

REDIGERING

 

Bilderna redigeras av mig för att få min touch när det gäller ljus och färg, men jag gör inga större förändringar i bilderna.

 

DÅLIGT VÄDER

 

Väder och vind kan vi aldrig styra över, så försök att inte oroa er för det. Jag lovar att vi kommer skapa magiska bilder oavsett. Det kan vara bra att tänka ut en eller ett par platser som vi kan ha för en plan B och/eller fina paraplyer.

 

HIGHLIGHT-FILM

 

Jag skapar en video till er som innehåller rörlig bild med passade musik. I dagsläget använder jag inte det inspelade ljudet, utan endast den rörliga bilden. Min huvuduppgift under dagen är att fotografera, men mina filmer med klipp från dagen har varit väldigt uppskattade av mina kunder.

 

 

KONTAKTA MIG GÄRNA OM NI FUNDERAR PÅ NÅGOT MER

kontakta mig

Har du frågor, funderingar eller vill boka en fotografering är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här under. Jag ser fram emot ditt mejl och jag kommer svara så snabbt jag kan. Ha en fin dag, så hörs vi snart!

 

073 701 67 40

saralyckeqvistfoto@gmail.com