BRÖLLOPS-

FOTOGRAFERING

Varmt välkomna hit och stort grattis, ni har en fantastisk tid framför er! Jag heter Sara Lyckeqvist och utgår från Karlskoga, men jag reser mer än gärna för att föreviga er stora dag. Jag älskar det naturliga ljuset och att fånga era känslor på bild. Det kan vara allt från pirret i magen innan vigseln, kärleken mellan er två, någon som torkar sina tårar i kyrkan till den varma kramen med en nära anhörig efter vigseln. Jag kan inte sluta le när jag tänker på alla känslor som strömmar igenom er (och mig) under er bröllopsdag och därför är jag lite extra förälskad i att få följa med fler timmar under dagen för att fotografera er kärleksberättelse.

“VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA”

 

 

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag är en känslomänniska som garanterat kommer att skratta och gråta tillsammans med er. Vid bokning är det viktigt för mig att ni gillar min bildstil, för då vet ni vad ni har att förvänta er av mig. Jag fryser era fantastiska ögonblick och dessa kommer följa med er hela livet.

 

 

Kika in min på min blogg för att se utvalda kärleksberättelser från tidigare bröllop jag fått äran att föreviga!

 

"SARA TOG TILL SIG VÅRA ÖNSKEMÅL & JOBBADE HELT UTIFRÅN DEM, PROFFSIGT, LÄTTSAMT & BUSIGT! VI HADE INTE EN ENDA TRÅKIG SEKUND FRAMFÖR KAMERAN OCH DET VAR HELT HENNES FÖRTJÄNST. HON HAR FÅNGAT DE MEST KÄNSLOSAMMA ÖGONBLICKEN FRÅN VÅR STORA DAG & FÖREVIGAT DEM PÅ ETT SÄTT VI INTE TRODDE VAR MÖJLIGT! VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA! TACK SARA FÖR ATT DU GETT OSS MÖJLIGHETEN ATT ALLTID MINNAS VÅR BRÖLLOPSDAG PÅ DET ALLRA FINASTE SÄTTET VI NÅGONSIN KUNNAT ÖNSKA OSS! VI KOMMER ALLTID VARA DIG EVIGT TACKSAM! <3 MASSA KRAMAR IZABELLA & FABIAN"

"Sara imponerade redan från start med ett enormt engagemang som fick oss att känna oss 100% trygga direkt. Hon har en fantastisk förmåga att fånga känslosamma ögonblick, har ett öga för detaljer och hittar de mest magiska miljöerna. Att få återuppleva vår bröllopsdag genom de mest fantastiska fotografierna gör oss alldeles varma i våra hjärtan. 12 timmar med Sara var en av de bästa investeringarna vi gjorde till vårat bröllop som vi kommer ha livslång glädje utav. Tusen tack Sara, sluta aldrig med det du gör för du skapar magi! Kram Jenifer och Johan"

"Vi hittade Sara Lyckeqvist av en slump efter att ha letat & letat efter en bröllopsfotograf som passar stilen vi var ute efter! Från start till slut så har allt fungerat supersmidigt och Sara är så himla proffesionell & trevlig! Vi hade Sara i 6 timmar foto och även en highlight film som vi är supernöjda med! Sara har verkligen ett öga för detaljer & fångade verkligen alla härliga känslor och stunder på vår stora dag!Tack Sara! Johan & Sainabou "

"fra første stund så fikk vi en så god følelse på Sara som person og syntes bildene hennes var sånn som vi kunne tenke oss ♥ Lyse og unike. Hun har følgt oss gjennom hele perioden med mailer og telefon samtaler. Vi har vært veldig rolig på at hun har hatt full kontroll og vi kunne slappe av på vårt store dag. Hun er virkelig en kunstner og ser ting som ingen andre ville ha sett. Vi er super fornøyd med bildene, selve dagen og hvordan hun har vært med oss gjennom hele denne prosessen. Vi vil anbefale Sara på det varmeste om du ønsker deg en som er omtenksom, unik, tilstede, engasjert med en smil gjennom en lang og viktig dag ♥ Vi håper vi for mulighet til nye bilder sammen med henne en gang i fremtiden ♥ Klem Tara & Erik

bröllopspaket

30 000 SEK

10 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 500 BEARBETADE BILDER

LÄGG TILL EN HIGHLIGHT-FILM

3-5 min

-

Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick från er dag tillsammans med passande musik.

-

10 000 sek

23 000 SEK

7 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 350 BEARBETADE BILDER

LÄGG TILL EN HIGHLIGHT-FILM

2-3 min

-

Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick från er dag tillsammans med passande musik.

-

7000 sek

16 000 SEK

4 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 200 BEARBETADE BILDER

LÄGG TILL EN HIGHLIGHT-FILM

1-2 min

-

Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick från er dag tillsammans med passande musik.

-

4000 sek

bröllopsporträtt 2020

just nu kan varje dag ändras pga covid-19 och myndigheternas RESTRIKTIONER. alla mina brudpar 2020 kan boka ett nytt datum utan någon extra kostnad och till er som vill gifta er i år och som vill ha en mindre ceremoni kan jag erbjuda enbart bröllopsporträtt från 6000 sek.

 

kontakta mig med en bokningsförfrågan och för mer information.

 

 

vad ingår?

I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET

- Resa inom Sverige ingår i mina bröllopspaket.

 

- Ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära.

 

- Bilderna levereras på ett fint USB-minne inom 4 veckor efter er stora dag. Både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

 

- 20 stycken printar i 10x15 cm väljs ut av mig och levereras tillsammans med USB-minnet.

VILL NI HA MED MIG LÄNGRE?

Det går alldeles utmärkt att uppgradera ert paket med fler timmar. Antingen till ett större paket eller om ni känner att en timma extra skulle vara toppen. En ny påbörjad timme kostar 3000 kr och ni kan välja att lägga till extratid både innan er bröllopsdag eller under själva dagen.

När är jag ledig 2020/2021?

på grund av covid-19 har nästan alla mina brudpar som skulle gifta sig 2020 varit tvungna att boka om till 2021. några få har valt att ha en mindre ceremoni tillsammans med de närmaste.

 

VÄLKOMMEN MED ER BOKNINGSFÖRFRÅGAN, så ska jag kika så snabbt jag kan på om jag är ledig just er stora dag.

 

VANLIGA FUNDERINGAR

BETALNING

 

För att boka upp ert datum skriver vi ett bröllopskontrakt och en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet ska betalas inom 5 dagar efter kontrakt skrivning. Resterande belopp betalas senast 1 månad innan er stora dag.

 

REDIGERING

 

Bilderna redigeras av mig för att få min touch när det gäller ljus och färg, men jag gör inga större förändringar i bilderna.

 

DÅLIGT VÄDER

 

Väder och vind kan vi aldrig styra över, så försök att inte oroa er för det. Jag lovar att vi kommer skapa magiska bilder oavsett. Det kan vara bra att tänka ut en eller ett par platser som vi kan ha för en plan B och/eller fina paraplyer.

 

HIGHLIGHT-FILM

 

Jag skapar en video till er som innehåller rörlig bild med passade musik. I dagsläget använder jag inte det inspelade ljudet, utan endast den rörliga bilden. Min huvuduppgift under dagen är att fotografera, men mina filmer med klipp från dagen har varit väldigt uppskattade av mina kunder.

 

kontakta mig

Har du frågor, funderingar eller vill boka en fotografering är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här under. Jag ser fram emot ditt mejl och jag kommer svara så snabbt jag kan. Ha en fin dag, så hörs vi snart!

 

073 701 67 40

saralyckeqvistfoto@gmail.com

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.