BRÖLLOPS-

FOTOGRAFERING

Varmt välkomna hit och stort grattis, ni har en fantastisk tid framför er! Jag heter Sara Lyckeqvist och utgår från Karlskoga, men jag reser mer än gärna för att föreviga er stora dag. Jag har fotograferat över 30 bröllop runt om i Sverige, vilket har gett mig en stor erfarenhet. Jag älskar det naturliga ljuset och att fånga era känslor på bild. Det kan vara allt från pirret i magen innan vigseln, kärleken mellan er två, någon som torkar sina tårar i kyrkan till den varma kramen med en nära anhörig efter vigseln. Jag kan inte sluta le när jag tänker på alla känslor som strömmar igenom er (och mig) under er bröllopsdag och därför är jag lite extra förälskad i att få följa med fler timmar under dagen för att fotografera er kärleksberättelse.

“VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA”

 

 

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag är en känslomänniska som garanterat kommer att skratta och gråta tillsammans med er. Vid bokning är det viktigt för mig att ni gillar min bildstil, för då vet ni vad ni har att förvänta er av mig. Jag fryser era fantastiska ögonblick och dessa kommer följa med er hela livet.

 

 

Kika in min på min blogg för att se utvalda kärleksberättelser från tidigare bröllop jag fått äran att föreviga!

 

"SARA TOG TILL SIG VÅRA ÖNSKEMÅL & JOBBADE HELT UTIFRÅN DEM, PROFFSIGT, LÄTTSAMT & BUSIGT! VI HADE INTE EN ENDA TRÅKIG SEKUND FRAMFÖR KAMERAN OCH DET VAR HELT HENNES FÖRTJÄNST. HON HAR FÅNGAT DE MEST KÄNSLOSAMMA ÖGONBLICKEN FRÅN VÅR STORA DAG & FÖREVIGAT DEM PÅ ETT SÄTT VI INTE TRODDE VAR MÖJLIGT! VARENDA BILD FÅR VÅRA HJÄRTAN ATT SLÅ TUSEN SLAG, VÅRA TÅRAR ATT RINNA OCH VÅRA KÄNSLOR ATT BUBBLA! TACK SARA FÖR ATT DU GETT OSS MÖJLIGHETEN ATT ALLTID MINNAS VÅR BRÖLLOPSDAG PÅ DET ALLRA FINASTE SÄTTET VI NÅGONSIN KUNNAT ÖNSKA OSS! VI KOMMER ALLTID VARA DIG EVIGT TACKSAM! <3 MASSA KRAMAR IZABELLA & FABIAN"

"Sara imponerade redan från start med ett enormt engagemang som fick oss att känna oss 100% trygga direkt. Hon har en fantastisk förmåga att fånga känslosamma ögonblick, har ett öga för detaljer och hittar de mest magiska miljöerna. Att få återuppleva vår bröllopsdag genom de mest fantastiska fotografierna gör oss alldeles varma i våra hjärtan. 12 timmar med Sara var en av de bästa investeringarna vi gjorde till vårat bröllop som vi kommer ha livslång glädje utav. Tusen tack Sara, sluta aldrig med det du gör för du skapar magi! Kram Jenifer och Johan"

"Vi hittade Sara Lyckeqvist av en slump efter att ha letat & letat efter en bröllopsfotograf som passar stilen vi var ute efter! Från start till slut så har allt fungerat supersmidigt och Sara är så himla proffesionell & trevlig! Vi hade Sara i 6 timmar foto och även en highlight film som vi är supernöjda med! Sara har verkligen ett öga för detaljer & fångade verkligen alla härliga känslor och stunder på vår stora dag!Tack Sara! Johan & Sainabou "

"fra første stund så fikk vi en så god følelse på Sara som person og syntes bildene hennes var sånn som vi kunne tenke oss ♥ Lyse og unike. Hun har følgt oss gjennom hele perioden med mailer og telefon samtaler. Vi har vært veldig rolig på at hun har hatt full kontroll og vi kunne slappe av på vårt store dag. Hun er virkelig en kunstner og ser ting som ingen andre ville ha sett. Vi er super fornøyd med bildene, selve dagen og hvordan hun har vært med oss gjennom hele denne prosessen. Vi vil anbefale Sara på det varmeste om du ønsker deg en som er omtenksom, unik, tilstede, engasjert med en smil gjennom en lang og viktig dag ♥ Vi håper vi for mulighet til nye bilder sammen med henne en gang i fremtiden ♥ Klem Tara & Erik

bröllopspaket

32 500 SEK

10 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 500 BEARBETADE BILDER

 

25 000 SEK

7 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 350 BEARBETADE BILDER

 

17 500 SEK

4 SAMMANHÄNGANDE TIMMAR

-

INKLUSIVE 200 BEARBETADE BILDER

 

vad ingår?

I ALLA MINA BRÖLLOPSPAKET

- Resa inom Sverige ingår i mina bröllopspaket.

 

- Ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära.

 

- Bilderna levereras på ett fint USB-minne inom 4 veckor efter er stora dag. Både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

 

- En liten överraskning tillsammans med USB-minnet.

VILL NI HA MED MIG LÄNGRE?

Det går alldeles utmärkt att uppgradera ert paket med fler timmar i efterhand. Antingen till ett större paket eller om ni känner att en timma extra skulle vara toppen. En ny påbörjad timme kostar 3000 kr och ni kan välja att lägga till extratid både innan er bröllopsdag eller under själva dagen.

När är jag ledig 2023/2024?

Jag har ett fåtal lediga helger kvar i år

och ni är varmt VÄLKOMna MED ER BOKNINGSFÖRFRÅGAN,

 

VANLIGA FUNDERINGAR

BETALNING

 

För att boka upp ert datum skriver vi ett bröllopskontrakt och en bokningsavgift på 30% av totalbeloppet ska betalas inom 5 dagar efter kontrakt skrivning. Resterande belopp betalas senast 1 månad innan er stora dag.

 

REDIGERING

 

Bilderna redigeras av mig för att få min touch när det gäller ljus och färg, men jag gör inga större förändringar i bilderna.

 

DÅLIGT VÄDER

 

Väder och vind kan vi aldrig styra över, så försök att inte oroa er för det. Jag lovar att vi kommer skapa magiska bilder oavsett. Det kan vara bra att tänka ut en eller ett par platser som vi kan ha för en plan B. Jag har genomskinliga paraplyer som vi kan använda om regnet kommer.

 

 

kontakta mig

Har du frågor, funderingar eller vill boka en fotografering är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här under. Jag ser fram emot ditt mejl och jag kommer svara så snabbt jag kan. Ha en fin dag, så hörs vi snart!

 

073 701 67 40

saralyckeqvistfoto@gmail.com

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.