porträtt

BARN OCH FAMILJ – Jag fotograferar helst ute oavsett årstid. Jag tycker att det blir finast bilder när vi kan gå runt och göra fotograferingen till en lek och det finns inget som slår det naturliga ljuset utomhus. Barnen behöver aldrig sitta stilla längre stunder, jag fångar hellre deras personligheter när vi busar. 

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag får er att slappna av och de flesta tycker att vi har en rolig stund tillsammans. Kontakta mig om du har några funderingar, idéer eller vill boka in en fotografering. 

 

HIGHLIGHT-FILM

Under våren 2018 var jag på Workshop i 4 dagar på Gotland och där fick jag lära mig att filma, jag blev fast direkt! Jag älskar att fånga känslor på bild och med hjälp av rörlig bild blir känslorna så mycket starkare.

Jag kan med glädje berätta att jag nu även erbjuder ett paket med en highlight-film på 2-3 minuter inklusive 5 bearbetade stillbilder. Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick tillsammans med passande musik. Mer information finns längre ner på sidan, kontakta mig gärna om ni har några frågor.

 

AKTUELLA PRISER FÖR PORTRÄTTFOTOGRAFERING HITTAR NI LÄNGRE NER PÅ SIDAN!

 

värdefull investering

“Med ödmjukhet, varmt bemötande, barnasinne och proffsighet som fotograf, kände vi oss väl omhändertagna.

"Vi ville boka en fotograf som kunde ta lite bilder på oss som familj, drömmen var att kunna få våra två små vildar att stå stilla på iallafall ett foto. Då vi möte upp Sara vid platsen för fotograferingen försvann all nervositet vi haft direkt. Med ödmjukhet, varmt bemötande, barnasinne och proffsighet som fotograf, kände vi oss väl omhändertagna. Bilderna talar helt för sig själva! Hon lyckades att fånga oss på bild, precis som vi är, lite här och lite där. Ögonblicksbilder i fantastiskt ljus och skärpa. Vi har nu så många fina bilder att vi inte vet vilka vi skall välja för förstoring. Tack återigen Sara för alla vackra bilder på våra små killar, på oss! Vi kommer återkomma igen och igen och igen! /Familjen Storm"
Sara lyckeqvist Fotografi

3000 sek

1 TIMME FOTOGRAFERING 

Inklusive 30 bearbetade bilder (både i färg och svartvit) som levereras på ett fint USB-minne och ni får även tillgång till ett eget webbgalleri. 

Ni får bilderna både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

Under ca 1 timme fotar vi på en fin plats för årstiden. Jag har några guldkorn som jag brukar vara på, men är öppen för förslag om ni har önskemål om plats.

Ett par dagar efter fotograferingen kommer jag att skicka en liten tjuvkik på några bilder, vilket alltid är väldigt uppskattat. Hela leveransen får ni inom 2 veckor.

2500 sek

30 MIN FOTOGRAFERING 

Inklusive 10 bearbetade bilder (både i färg och svartvit) som levereras via e-post. Ni får bilderna både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

Under ca 30 min fotar vi på en fin plats för årstiden. Jag har några guldkorn som jag brukar vara på, men är öppen för förslag om ni har önskemål om plats.

Ett par dagar efter fotograferingen kommer jag att skicka en liten tjuvkik på några bilder, vilket alltid är väldigt uppskattat. Hela leveransen får ni inom 2 veckor.

Vanliga funderingar

 

BETALNING – Ett par veckor innan vår fotografering kommer jag att skicka en faktura till er mejl och den ska vara betald några dagar innan den bokade fotograferingen. Betalning sker enklast via swish, men bankkonto finns med. 

REDIGERING – Bilderna redigeras av mig för att få min touch när det gäller ljus och färg, men jag gör inga större förändringar i bilderna.

DÅLIGT VÄDER – Allt förutom ösregn, snöstorm och kraftiga vindar funkar bra för fotografering. Vid stekande sol måste vi anpassa oss efter skuggiga platser för bästa resultat, så jag brukar alltid meddela plats för fotograferingen dagen innan. Skulle vi inte kunna utföra fotograferingen på grund av dåligt väder, så bokar vi bara om tiden.

5500 sek

HIGHLIGHTFILM + BEARBETADE BILDER

Under 1-2 timmar fotar, filmar och fikar vi i t.ex. lekparken, på en fotbollsplan eller annat förslag?  Ni kommer märka att det knappt är någon skillnad på att bli fotad eller filmad. Jag använder inte ljudet sen när jag klipper ihop filmen, utan det blir rörlig bild tillsammans med passande musik.

Videon på ca 2-3 minuter och 5 bearbetade bilderna levereras på ett fint USB-minne inom 2 veckor.

sara lyckeqvist fotografi

Bröllopsfotograf och familjefotograf som bor i Karlskoga, men reser mer än gärna för att föreviga era fina ögonblick. Lyckeqvist Fotografi är godkänd för F-skatt.