gravidfoto

GRAVID – Jag får fler och fler förfrågningar om att föreviga graviditeter vilket jag tycker är så himla roligt. De flesta känner sig obekväma framför kameran och kanske lite extra mycket när man är höggravid, men jag lovar att du inte kommer att ångra dig. Vi kommer skapa magiska bilder tillsammans. Jag har valt att köpa in gravidklänningar som finns att låna vid fotografering om man vill och självklart är hela din familj välkommen att vara med på några bilder med.

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag får er att slappna av och de flesta tycker att vi har en rolig stund tillsammans. Kontakta mig om du har några funderingar, idéer eller vill boka in en fotografering. 

 

HIGHLIGHT-FILM

Under våren 2018 var jag på Workshop i 4 dagar på Gotland och där fick jag lära mig att filma, jag blev fast direkt! Jag älskar att fånga känslor på bild och med hjälp av rörlig bild blir känslorna så mycket starkare.

Jag kan med glädje berätta att jag nu även erbjuder ett paket med en highlight-film på 2-3 minuter inklusive 5 bearbetade stillbilder. Videon kommer att innehålla minnesvärda ögonblick tillsammans med passande musik. Mer information finns längre ner på sidan, men kontakta mig gärna om ni har några frågor.

 

AKTUELLA PRISER FÖR PORTRÄTTFOTOGRAFERING HITTAR NI LÄNGRE NER PÅ SIDAN!

 

värdefull investering

“Kan varmt rekommendera denna fantastiska fotograf som på ett proffsigt sätt vägledde oss under fotograferingen"

Föreviga gravidmagen med min lilla familj. Kan varmt rekommendera denna fantastiska fotograf som på ett proffsigt sätt vägledde oss under fotograferingen och gav oss känslan av att kunna slappna av framför kameran. Nästa fotografering kommer vi givetvis boka hos Sara!
Sara lyckeqvist Fotografi

3000 sek

1 TIMME FOTOGRAFERING 

Inklusive 30 bearbetade bilder som levereras på ett fint USB-minne och ni får även tillgång till ett eget webbgalleri. 

Ni får bilderna både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

På en timme hinner ni med ett ombyte om ni skulle vilja det.

Under ca 1 timme fotar vi på en fin plats för årstiden. Jag har några guldkorn som jag brukar vara på, men är öppen för förslag om ni har önskemål om plats.

Ett par dagar efter fotograferingen kommer jag att skicka en liten tjuvkik på några bilder, vilket alltid är väldigt uppskattat. Hela leveransen får ni inom 2 veckor.

2500 sek

30 MIN FOTOGRAFERING 

Inklusive 10 bearbetade bilder som levereras via e-post. Ni får bilderna både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

Under ca 30 min fotar vi på en fin plats för årstiden. Jag har några guldkorn som jag brukar vara på, men är öppen för förslag om ni har önskemål om plats.

Ett par dagar efter fotograferingen kommer jag att skicka en liten tjuvkik på några bilder, vilket alltid är väldigt uppskattat. Hela leveransen får ni inom 2 veckor.

5500 sek

HIGHLIGHTFILM + BEARBETADE BILDER

Under 1-2 timmar fotar och filmar vi på en noga utvald plats för årstiden. Ni kommer märka att det knappt är någon skillnad på att bli fotad eller filmad. Jag använder inte ljudet sen när jag klipper ihop filmen, utan det blir rörlig bild tillsammans med passande musik.

Videon på ca 2-3 minuter och 5 bearbetade bilderna levereras på ett fint USB-minne inom 2 veckor.

sara lyckeqvist fotografi

Bröllopsfotograf och familjefotograf som bor i Karlskoga, men reser mer än gärna för att föreviga era fina ögonblick. Lyckeqvist Fotografi är godkänd för F-skatt.