porträtt-

fotografering

Jag fotograferar helst ute oavsett årstid. Jag tycker att det blir finast bilder när vi kan göra fotograferingen till en lek och det finns inget som slår det naturliga ljuset utomhus. Barnen behöver aldrig sitta stilla längre stunder, jag fångar hellre deras personligheter när vi busar.

“MED ÖDMJUKHET, VARMT BEMÖTANDE, BARNASINNE OCH PROFFSIGHET SOM FOTOGRAF, KÄNDE VI OSS VÄL OMHÄNDERTAGNA".

 

 

ÄR JAG ER FOTOGRAF? Om ni gillar ljusa bilder och vill slippa dom där stela, uppställda porträtten har ni hittat rätt. Jag får er att slappna av och de flesta tycker att vi har en rolig stund tillsammans. Kontakta mig om du har några funderingar, idéer eller vill boka in en fotografering.

"VI VILLE BOKA EN FOTOGRAF SOM KUNDE TA LITE BILDER PÅ OSS SOM FAMILJ, DRÖMMEN VAR ATT KUNNA FÅ VÅRA TVÅ SMÅ VILDAR ATT STÅ STILLA PÅ IALLAFALL ETT FOTO. DÅ VI MÖTE UPP SARA VID PLATSEN FÖR FOTOGRAFERINGEN FÖRSVANN ALL NERVOSITET VI HAFT DIREKT. MED ÖDMJUKHET, VARMT BEMÖTANDE, BARNASINNE OCH PROFFSIGHET SOM FOTOGRAF, KÄNDE VI OSS VÄL OMHÄNDERTAGNA. BILDERNA TALAR HELT FÖR SIG SJÄLVA! HON LYCKADES ATT FÅNGA OSS PÅ BILD, PRECIS SOM VI ÄR, LITE HÄR OCH LITE DÄR. ÖGONBLICKSBILDER I FANTASTISKT LJUS OCH SKÄRPA. VI HAR NU SÅ MÅNGA FINA BILDER ATT VI INTE VET VILKA VI SKALL VÄLJA FÖR FÖRSTORING. TACK ÅTERIGEN SARA FÖR ALLA VACKRA BILDER PÅ VÅRA SMÅ KILLAR, PÅ OSS! VI KOMMER ÅTERKOMMA IGEN OCH IGEN OCH IGEN! /FAMILJEN STORM"

porträtt-fotografering

3750 SEK

30 - 40 min fotografering

-

INKLUSIVE 20 bearbetade bilder (både i färg och svartvit) som levereras digitalt via ett webbgalleri.

vad ingår?

BILDER

Bilderna levereras både webbanpassade och högupplösta för tryck/framkallning.

TJUVKIK

Ett par dagar efter fotograferingen kommer jag att skicka en liten tjuvkik på ett par bilder, vilket alltid är väldigt uppskattat.

LEVERANS

Inom 2 veckor får ni alla bilder levererade till er.

VANLIGA FUNDERINGAR

KLÄDER

 

Min bildstil passar bäst till kläder som har ljusa neutrala färger. Om det är kallt ute är lager på lager att föredra, för att slippa stora ytterkläder. Men det viktigaste är att ni känner er bekväma.

 

VÄDER

 

Skulle vädret inte vara med oss bokar vi om fotograferingen. Det vill säga om det blåser kraftigt, regnar eller snöar mycket. Var inte oroliga för mulet väder, det ger oss fler möjligheter med val utav plats för fotograferingen.

 

DJUR

 

Alla djur är välkomna att vara med på fotograferingen. Jag har fotograferat bland annat hund, häst, katt, kanin och till och med sniglar.

 

BOKNING

 

Va roligt att ni är intresserade av en fotografering. Skicka ett mejl via kontaktformuläret här nedan, så får ni ett svar med vilka tider som finns lediga.

BETALNING

 

När vi har bestämt en dag för fotograferingen kommer jag att skicka en faktura till er mejladress, den ska vara betald ett par dagar innan vår fotografering.

kontakta mig

Har du frågor, funderingar eller vill boka en fotografering är du varmt välkommen att kontakta mig via formuläret här under. Jag ser fram emot ditt mejl och jag kommer svara så snabbt jag kan. Ha en fin dag, så hörs vi snart!

 

073 701 67 40

saralyckeqvistfoto@gmail.com

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.